Ajándék ötletek férfiaknak – Tuti tippek karácsonyra!

Megtalálni a tökéletes ajándékot soha nem kis feladat. Főleg, ha férfiakról van szó, nem igaz? 🙃 Mi nők örülünk mindennek! Egy szépségápolási újdonság, egy konyhai kiegészítő, valami aranyos dekoráció? Mi bármelyiket szívesen látnánk a karácsonyfa alatt! Na de a pasikat nem ilyen egyszerű lenyűgözni!

Most viszont mutatok Neked néhány tuti tippet, amivel karácsonykor egy pasinál sem lőhetsz mellé!

🤓 Komolyaknak

A Luxus ajándék szett tökéletes választás a klasszikus, igazi férfiak számára! A szett egy klasszikus órából, elegáns pénztárcából, 120 cm hosszúságú övből, egy stílusos napszemüvegből, kulcstartóból és egy tollból áll. Elegáns, modern és letisztult.

Luxus ajándék szett férfiaknak

Ráadásul a díszdoboz igazán egyedülálló megjelenést kölcsönöz ajándékodnak!

Megnézem


🍺 Partiarcoknak

Van olyan férfi ismerősöd, aki imádja a nem mindennapi, extrább, menő dolgokat? Ha a válaszod igen, akkor neki ez a Hűthető sörcsapoló gömb biztosan nagyon fog majd tetszeni! Ez a praktikus és hihetetlen menő sörcsapoló gömb feldob minden összejövetelt! És habár a mostani helyzet nem is engedi meg a nagy összejöveteleket, a következő találkozásnál biztosan mindenkinek a kedvence lesz! Hidegen tart, hihetetlen menő és még a házigazda dolgát is megkönnyíti, hiszen nem kell a töltögetéssel foglalkozni, mindenki engedhet magának!

Hűthető sörcsapoló gömb1

Egyedi, ötletes és hihetetlenül jól néz ki! Lepd meg szeretted ezzel a sörcsapoló gömbbel!

Megnézem


👨‍🔧 Ezermestereknek

Ha egy igazi ezermesterrel van dolgod, akkor nem is választhatnál jobb ajándékot a Professzionális kontúrmérő sablonnál! Segítségével még gördülékenyebbé tehető a lakásfelújítás, hiszen a csempe, linóleum, szőnyeg vagy laminált padló méretre vágása szinte már gyerekjáték lesz. Használata szuper egyszerű, a profi munka pedig garantált. Ezért az ajándékodért hatalmas köszönet fog járni, figyeld csak meg!

Professzionális kontúrmérő sablon

Ezzel a kontúrmérővel minden helyzetben pontosan mérhet ezermester ismerősöd!

Megnézem


📺 Okoskütyü-imádóknak

Neked is van olyan férfi ismerősöd, aki teljesen lázba jön az okos kütyüktől? Lepd meg őt egy király TV okosító stickkel! Egy okos TV-nek számtalan előnye van, amelyek most hatalmas kiadások nélkül is élvezhetőek! Ez az AnyCast TV okosító Stick ugyanis képes felokosítani a régi TV-t – működéséhez pedig csak egy okostelefonra és egy USB porttal rendelkező TV-re van szükség! Filmnézés, internetezés, játék nagyképernyőn? NANÁ! Ez aztán a király kütyü!

Anycast TV okosító stick

Az AnyCast TV okosító Stick igazán hasznos ajándék tech-, és kütyürajongóknak!

Megnézem


🌟 Dizájnereknek

Biztosan neked is van olyan férfi ismerősöd, aki odáig van a fényekért, a hangulatvilágításért. A MultiColor Dekoráló LED szalag igazán modern, egyedi és exkluzív lakáskiegészítő! Színét és vele együtt a szoba hangulatát, megjelenését egy gombnyomással meg lehet változtatni. A LED világítás szuperül funkcionál ágy alá helyezve, a konyhapulthoz vagy a TV mögé helyezve, de a ház rengeteg eleme dekorálható vele.

MultiColor Dekoráló LED szalag

Romantikus, meghitt vagy éppen parti hangulat egy gombnyomásra!

Megnézem


🚗 Az autók szerelmeseinek

Azok a férfiak, akik igazán szeretik az autójukat, nem spórolnak az idővel, ha autó takarításról van szó! Ha neked is van olyan ismerősöd, aki imádja tisztogatni az autóját, akkor lepd be őt ezzel a praktikus Kézi autós porszívóval, amivel megkönnyítheted a dolgát! Kialakításának köszönhetően a legkisebb helyekre is befér, a hozzá tartozó fejjel pedig bőr, illetve kárpitozott autókat is tisztán lehet tartani.

Kézi autós porszívó

Ez a praktikus porszívó tökéletes ajándék azoknak, akik imádják a kocsijukat! 

Megnézem


Remélem tudtam segíteni! 😊 Boldog karácsonyt! 🎄🎁

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Hűthető sörcsapoló gömb
10 790 Ft

Ez a praktikus kivitelezésű hűthető sörcsapoló gömb nem hiányozhat a legszórakoztatóbb bulikról és ünnepségekről! Ideális italok felszolgálására és hűtésére, mivel tartozéka egy jeget tartalmazó zárt rekesz, amely hűti az italokat anélkül, hogy a jég beleolvadna a hűteni...

Professzionális kontúrmérő sablon
1 590 Ft
-37%
990 Ft

Lakásfelújítás előtt állsz és szeretnéd, ha minden gördülékenyen haladna? Sokszor fejtörést okoz a megfelelő kivitelezés a szűk és nehezen elérhető helyek miatt? 😫 Könnyítsd meg a csempe, linóleum, szőnyeg vagy laminált padló méretre vágását a problémásan elérhető hely...

AnyCast TV okosító Stick
6 790 Ft
-7%
6 290 Ft

Nincs lehetőséged okos TV-t venni, de te is haladnál a korral? Nem kell aggónod! Megérkezett a AnyCast TV okosító Stick, amivel bármilyen TV-ből okos TV-t varázsolhatsz egy pillanat alatt! 

MultiColor Dekoráló LED szalag
3 990 Ft
-37%
2 490 Ft

Szeretnéd otthonod eredeti, kreatív módon megvilágítani? Szereted a különleges, egyedi, formabontó dolgokat?  Szerezd be a MultiColor Dekoráló LED szalagot, amellyel egyszerűen, költséghatékony módon változtathatod meg lakásod fényét, megjelenését, hangulatát!  A LED...

Kézi autós porszívó
3 090 Ft
-19%
2 490 Ft

Szeretnéd ha mindig tiszta lenne az autód belseje? Morzsa, kutyaszőr vagy egyéb más szennyeződés? A hagyományos porszívóval nehéz takarítani? Itt egy jobb megoldás! Próbáld ki a Kézi autós porszívót! Használata egyszerű és gyors, az eredmény pedig tökéletes. Kial...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp