Az ablakpucolás sok háziasszonynak nem tartozik a legkedveltebb házimunkái közé. Fárasztó, időigényes feladat, és nem is biztos, hogy első nekifutásra tökéletes végeredményre számíthatunk. Éppen elég nehéz feladat a takarítás anélkül is, hogy még az ablakokkal kínlódjunk, nemde?

Biztosan veled is előfordult már, hogy perceken keresztül tisztítottad az ablakokat annak a reményében, hogy végre csillogó, csík- és foltmentes lesz, de a végeredmény még a legnagyobb erőfeszítések ellenére is foltos, csíkos lett.

Még a legjobb, legdrágább ablaktisztító szert is megvetted, elhasználtál 2 tekercs papírtörlőt, de a vártnál jobb eredményt nem értél el vele. Felesleges pénzkidobás volt, ugye?

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy akkor mi a legjobb módja az ablaktisztításnak? Ha érdekel hogyan tudsz ragyogó ablakokat varázsolni pillanatok alatt, akkor mindenképp olvass tovább!

A DrPane – Vegyszermentes ablaktisztító szett 2019-ben robbant be a köztudatba, népszerűsége azóta is töretlen. És ez nem véletlen!

Ezzel a szuper eszközzel könnyedén megszabadulhatsz az üvegfelületeken tanyázó szennyeződésektől, és a legjobb az egészben, hogy vegyszermentesen! Mit is jelent ez pontosan?

Azt, hogy többé nem kell pénzt költened drága tisztítószerekre, hiszen az ablaktisztításhoz nem lesz másra szükséged, csupán tiszta vízre és a DrPane – Vegyszermentes ablaktisztító szettre! Ezzel a módszerrel kiválthatod a tisztítószerek használatát és megvédheted magad a belélegzett vegyszerek káros hatásától is. Valljuk be, azért ez nem kis dolog!

Az ablaktisztító bel- és kültéri tisztítási feladatok elvégzésére egyaránt alkalmas, és szinte bármilyen üvegfelületen használhatod, legyen szó az ablaküvegről, a tükörről, az üvegasztalról, a zuhanykabinról vagy akár az autó szélvédőjéről.

A DrPane ablaktisztító mikroszálas tisztítópárnái villámgyorsan fellazítják a szennyeződéseket, hatékonyan eltávolítják akár a kemény víz által okozott foltokat, sőt még a szappanmaradékokat is. A tisztítópárnák moshatóak, többször használhatóak, így még a környezettudatosabb életvitelhez is hozzájárul.

A DrPane 360 fokban forgatható nyelének és a nagy tisztítófelületének köszönhetőn pedig még a nehezen elérhető helyek tisztítása sem fog többé gondot okozni.

Most már Te ismered a csíkmentes ablaktisztítás módszerét: ezentúl az ablakaid újra régi fényükben tündökölnek majd! 🙂

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Már csak
5 darab
maradt!
Jelenleg
30
ember nézi!

Éppen elég nehéz feladat a takarítás anélkül is, hogy még az ablakokat is folt- és csíkmentesre megtisztítsd? Inkább hagyod a fenébe! 😪 Vagy mégsem? 🤔 Hadd segítsek! Bemutatom Neked a DrPane - V...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitva tartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 4-én történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp