2022 legjobb ajándéka nőknek!

Szeretnéd valami igazán különleges dologgal meglepni szerettedet, de elvesztél a női dolgok rengetegében? Semmi baj! Azért vagyok itt, hogy segítsek neked! Csapjunk is a lovak közé!

A hajvasalás témát gondolom nem kell ecsetelnem Neked. Szinte minden nő eszköztárában ott van egy hajvasaló, mert ha az alkalom úgy kívánja, szükség van a nyílegyenes hajra. Csak az nem mindegy, hogy milyen hajvasalót használunk, tudniillik vannak olyan termékek, amik eszméletlenül roncsolják a hajat, használatuk macerás és körülményes.

töredezett hajvégek

Azonban eljött a hajvasalók forradalmian új formája!

A Red ‘N Shine – Gőzölős hajvasaló az elmúlt évek egyik legnépszerűbb hajvasalója! Elárasztották a videói a Facebook-ot és az Instagram-ot is, és világszerte hatalmas őrületet váltott ki! Ez a gigantikus felhajtás és a töretlen siker pedig egyáltalán nem véletlen!

A forradalmi gőzölős technológia megváltoztatta a hajvasalás művészetét! Aki egyszer is kipróbálja ezt az eszközt, az soha többé nem akar majd a hagyományos, gagyi hajvasalókkal (bocsi a kifejezésért) szarakodni…

Red ‘N Shine – Gőzölős hajvasaló - png

A Red ‘N Shine – Gőzölős hajvasaló nem csak formáz, de segít abban is, hogy a haj megtartsa természetes hidratáltságát. A gőz vasalás közben is hidratálja a hajat, így az eredmény fényes, élettel teli és pihe-puha lesz! A turmalin-kerámia bevonat természetes negatív-ionizáló hatása pedig gondoskodik arról, hogy a vasalt haj kevésbé legyen szálkás, durva és érdes tapintású, csökkenti a haj statikusságát.

Ha tudod, hogy a barátnőd, feleséged vagy akármelyik ismerősöd szokta vasalni a haját, akkor ezzel az ajándékkal egyszerűen nem lőhetsz mellé! Ezt garantálom!

Amennyiben még több hasznos információ érdekel a hajvasalóról, csekkold a következő linken:

Megnézem a hajvasalót!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Red 'N Shine - Gőzölős hajvasaló
8 890 Ft

Innovatív szépségápolási megoldás a ForTrend-től! Rendszeres hajvasalás a haj károsodása nélkül? IGEN! A Red 'N Shine - Gőzölős hajvasaló pont ezt tudja, hiszen a gőz erejével varázsol nyílegyenes frizurát! A gőz kevésbé károsítja a hajat, mint a száraz hő, így az...

Kedves Vásárlóink! Sajnálattal tudatjuk, hogy jelenleg ügyfélszolgálatunk technikai problémák miatt nem üzemel! Kérjük, email üzenetben vegyék fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük szíves megértésüket.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp