2020 legjobb ajándéka NŐKNEK!

Szeretnéd valami igazán különleges dologgal meglepni szerettedet, de elvesztél a női dolgok rengetegében? Semmi baj! Itt vagyok és segítek! Csapjunk is a lovak közé!

A hajvasalás témát gondolom nem kell ecsetelnem Neked. Szinte minden nő eszköztárában ott van egy hajvasló, mert ha az alkalom úgy kívánja, szükség van a nyílegyenes hajra.

Csak az nem mindegy, hogy milyen hajvasalót használunk, tudniillik vannak olyan termékek, amik eszméletlenül roncsolják a hajat, használatuk babrás és körülményes.

Straight & Shine – Professzionális hajvasaló

Azonban eljött a hajvasalók forradalmian új formája!

Straight & Shine – Professzionális hajvasaló 2020-ban robbant be a köztudatba, elárasztották a videói a Facebook-ot és az Instagram-ot is, és világszerte hatalmas őrületet váltott ki! Ez a gigantikus felhajtás pedig egyáltalán nem véletlen!

Használatával gyorsabbá, hatékonyabbá és mindenekelőtt biztonságosabbá tehető a hajvasalás művészete. Aki egyszer is kipróbálja ezt az eszközt, az soha többé nem akar majd a hagyományos, gagyi hajvasalókkal (bocsi a kifejezésért) szarakodni…

Straight & Shine - Professzionális hajvasaló

Straight & Shine – Professzionális hajvasaló nem csak formáz, de segít abban is, hogy a haj megtartsa természetes hidratáltságát, a turmalin-kerámia bevonat természetes negatív-ionizáló hatása pedig gondoskodik arról, hogy a vasalt haj kevésbé legyen szálkás, durva és érdes tapintású, csökkenti a haj statikusságát.

Ha tudod, hogy a barátnőd, feleséged vagy akármelyik ismerősöd szokta vasalni a haját, akkor ezzel az ajándékkal egyszerűen nem lőhetsz mellé! Ezt garantálom!

Amennyiben még több hasznos információ érdekel a hajvasalóról, csekkold a következő linken:

MEGNÉZEM A HAJVASALÓT!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Már csak
19 darab
maradt!
Jelenleg
30
ember nézi!

Senki sem szereti az égetett haj szagát! Amennyiben tökéletesen sima és nyílegyenes hajra vágysz - hajad károsodása nélkül - akkor a Straight & Shine - Professzionális hajvasaló a legjobb válas...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitva tartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 4-én történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp