2018 10+2 igazi sztárterméke most MÉG OLCSÓBBAN! 

A 2018 igazán jelentős év volt a mi életünkben, de szerintem mondhatom, hogy vásárlóink életében is. Kínálatunk több ezer termékkel bővült, az elégedett vásárlóink száma pedig minden eddigi rekordunkat megdöntötte. A szokásos év végi összesítő meetingünkön rengeteg elmúlt évi adatot elemeztünk, többek között számba vettük az év legnagyobb sztártermékeit is.

12 igazi, berobbanó sztártermékünk volt 2018-ban, amelyekkel, kapaszkodj meg, összesen 20.000 ember életébe vittünk óriási változást!

És hogy mivel is indulhatna 2019? Hát ÓRIÁSI LEÁRAZÁSSAL!

Ezt a 10+2 terméket most SOHA NEM LÁTOTT ALACSONY ÁRON szerezheted be! 

Split End Trimmer Pro

A Split End Trimmer Pro töredezett hajvég eltávolító gép 2018-ban bombaként robbant be a köztudatba világszerte. Sikere nem véletlen! Ez a gép képes eltávolítani az eltört hajvégeket, az egészséges részeket pedig nem károsítja. Használata nem jár lényeges hajhossz vesztéssel, így tényleg csak attól szabadít meg, amit muszáj levágni. Az eredménye pedig már elsőre is szembetűnő! Otthoni használatra lett tervezve, így nem igényel tudást, képzettséget, legfeljebb egy kis gyakorlás szükséges hozzá, de a végeredmény elronthatatlan! Fényessé, puhává és élettel telivé varázsolja az egész frizurát, a szálkás, durva végeket pedig maradéktalanul eltávolítja! Te is sokat küzdesz a hajaddal? Gyakran kell fodrászhoz járnod? Ha igen, akkor a Split End Trimmer Pro-t Neked találták ki!

MEGNÉZEM

Professional Steam Styler – Gőzölős Hajvasaló

A hajvasalók legújabb generációja ez a Gőzölős Hajvasaló, ami mindent megváltoztatott! A gőz kevésbé roncsolja a hajat, mint a száraz hő, így népszerűsége érthető! Képes szinte villámgyorsan nyílegyenes frizurát varázsolni a leggöndörebb fürtökből is, az eredmény pedig tartósabb, fényesebb és puhább lesz! A használatához pedig semmi plusz kiegészítőre nincs szükség! Hajvasalás, a haj károsodása nélkül! Ez a Professional Steam Styler – Gőzölős Hajvasaló! 

MEGNÉZEM

WaxBean Gyantaszett

A WaxBean Gyantaszett a szőrtelenítésben hozott hatalmas áttörést! A fájdalmas tépkedés, a gyakori borotválkozás, a begyulladt, kipattogzott bőr már a múlté! A WaxBean egy különleges szőrtelenítési forma, amely képes hatékonyan és szinte teljesen fájdalommentesen, hosszú időre megszabadítani a nem kívánt szőrszálaktól! A titok, hogy a gyanta nem tapad a bőrhöz, csak a szőrhöz. Tökéletes és sima bőr pillanatok alatt, szinte fájdalommentesen! Ez ma már nem lehetetlen! 

MEGNÉZEM

Elasztikus térd- és bokatámasz

A lábakat érintő problémák és a velük járó fájdalmak igen kellemetlenek és bosszantóak tudnak lenni, hiszen a legapróbb mozdulatokat is megnehezítik. Erre nyújt megoldást ez az Elasztikus térd- és bokatámasz, ami 2018-ban rengeteg életet könnyített meg! Kialakításának köszönhetően igen sokoldalú, hiszen használható térden, bokán és lábfejen is. Tökéletes támaszt biztosít, emellett extra kényelmes, nem zavaró viselet. Elasztikus, így nem csúszkál, nem szorít, megfelelően illeszkedik! Ha Téged is gyakran gyötörnek fájdalmak, próbáld ki Elasztikus térd- és bokatámaszt!

MEGNÉZEM

Zoknihúzó

A Zoknihúzó segédeszköz 2017 végén került a köztudatba, de igazán nagy népszerűségre 2018-ban tett szert! Ez a szuper segédeszköz sok ember számára nélkülözhetetlen! Segítségével a cipő és a zokni fel-, valamint lehúzása is gyerekjáték! Használata különösen ajánlott időseknek, mozgáskorlátozottaknak, kismamáknak vagy különféle hát-, illetve derékfájdalmakkal küzdőknek!

MEGNÉZEM

ComfyBra melltartó

A melltartókról a legtöbb nőnek negatív tapasztalatok jutnak eszébe. Kényelmetlen, lötyög, bevág, szorít…. Ha számodra is ismerősek ezek a problémák, akkor a ComfyBra-t imádni fogod! Ezzel a melltartóval 2018-ban több, mint ezer nő mindennapjait tettük kényelmesebbé! A ComfyBra kisebb és nagyobb mellre is tökéletes választás, ideális viselet hétköznapokra, de akár sporotoláshoz, alváshoz is! Megemel, tart, formál – ráadásul mindezt úgy, mintha rajtad sem lenne! Most egy csomagban 3 darab, 3 különböző színben, hogy minden ruha alá megtaláld a megfelelőt! 

MEGNÉZEM

Haránt emelő – testtartásjavító talpbetét

Lúdtalp, harántsüllyedés, egy rosszul megválasztott cipő. Hogy mi a közös bennük? Mind-mind okozhat súlyos problémákat, komoly fájdalmat! Ha ezek a kellemetlenségek Téged is érintenek, akkor ez a Haránt emelő – testtartásjavító talpbetét megváltás lesz számodra! Tökéles támaszt biztosít, kényelmes viselet, amelyet akár egész nap lehet hordani mezítláb vagy cipőben!

Használata hozzájárul a helyes testtartáshoz, kiküszöböli a lúdtalp vagy a harántsüllyedés okozta kényelmetlenségeket és csökkentheti a sarok-, térd-, csípő- és derékfájdalmakat is!

MEGNÉZEM

Helyes testtartást segítő mellény

Kínzó hát-, derékfájdalom? Sem ülve, sem állva nem kényelmes? Tudtad, hogy ezt a helytelen tartás is okozhatja? Ez a Helyes testtartást segítő mellény felvéve automatikusan helyes tartásra ösztönöz, így segít leküzdeni a kellemetlenségeket. Testre simul, támaszt nyújt a gerincnek, kényelmes viselet. Segít a megelőzésben, de a már kialakult problémát, fájdalmat is képes enyhíteni.Pehely könnyű, szellős, így a mindennapi tevékenységeid közben sem lesz zavaró.

MEGNÉZEM

Cipzáros kompressziós zokni

Bevizesedő, feldagadó lábak? Állandó fájdalmakkal élsz együtt? Van megoldás! Ez a  Cipzáros kompressziós zokni idén több, mint ezer ember életét tette könnyebbé, most pedig Rajtad a sor!  A zokni használata segít a vérkeringés javításában, a vízfelhalmozódás és a lábdagadás megelőzésében és kezelésében. A kompressziós zokni viselete ajánlott visszérproblémák megelőzésére, kezelésére! A praktikus cipzáros kialakításnak köszönhetően felvétele egyszerűbb és gyorsabb, mint a hagyományos kompressziós zokniké/harisnyáké! 

MEGNÉZEM

Mágneses műszempilla

Drága szempillaspirálok, szenvedés a ragasztós műszempillával, méregdrága épített műszempilla? 2018 szupersztárja, a Mágneses műszempilla ezeket a problémákat most örökre elfelejteti Veled! A mágneses megoldás zseniális, hiszen egy mozdulattal felrakható és levehető ez a szempilla! Nincs szenvedés, nincs kínlódás! Ráadásul számtalanszor újrahasználható! Gyönyörű, ívelt, dús szempillák, igéző tekintet, egy mozdulattal! Ez már többé nem álom! 

MEGNÉZEM

+2 

A plusz két termék kicsit kakukktojás, hiszen csak az év 2. felébe robbantak be, de hihetetlen népszerűségük miatt bekerültek ebbe a listába.

Hűthető sörcsapoló gömb

Családi, baráti összejövetelek, születésnapozás, évforduló, házibuli? Mindegy, hogy milyen eseményről van szó, ez a Hűthető sörcsapoló gömb nem hiányozhat róla! Egyedi és praktikus, mindenki imádni fogja! Hihetetlenül jól néz ki és még a szervírozással, töltögetéssel sem kell foglalkozni, mindenki engedhet magának! A jégtartálynak köszönhetően az italok mindig kellemesen hidegek lesznek, de az olvadó jég nem vizezi fel az italokat!

MEGNÉZEM

Cecomix Légkeveréses Főzőkészülék 

Egészséges életmód, lemondások, kompromisszumok nélkül? LEHETSÉGES! A Cecomix Légkeveréses Főzőkészülékkel már minimális olaj vagy víz hozzáadásával is elkészítheted kedvenc ételed, így azok jóval egészségesebbek lesznek! A titok a forró levegőben rejlik, amely egyenletes sütést és puhulást tesz lehetővé! Az állott, zsíros, émelyítően telítő ételeket most örökre elfelejtheted! Helyette átadhatod magad az élvezhetően tiszta ízeknek, a bűntudat nélküli étkezéseknek! Segítségével a főzési folyamatok is leegyszerűsíthetőek, így nem csak konyhatündéreknek nagy segítség! A Cecomix Légkeveréses Főzőkészülék a Te konyhádból sem hiányozhat! 

MEGNÉZEM

Megéri velünk tartani 2019-ben is! 

Új év, új termékek, új akciók! 

Hasznos kütyük, játékok, autós kiegészítők, ékszerek, szuper ajándékok, konyhai kiegészítők, kisgépek, szerszámok.. Bármiről is van szó, nálunk szinte biztosan megtalálod azt, amit keresel, amire szükséged van! Ráadásul 60 napos örömgaranciát vállalunk!  Számunkra mindig Te vagy a legfontosabb, így ha bizalmat szavazol nekünk, mi is megbízunk Benned! Ha bármilyen okból nem vagy 100%-ig elégedett (úgy is az leszel) a nálunk vásárolt termékkel, az átvételtől számított 60 napon belül bármikor visszaküldheted! Örömgaranciánknak hála nyugodtan vásárolhatsz ajándékot szeretteidnek, hiszen nem kell attól félned, hogy esetleg mégsem jól választottál!  IDE kattintva olvashatsz többet az örömgaranciáról!  Idén is folyamatosan bővülő termékkínálattal, fantasztikus árengedményekkel, napi-, heti-, és villámakciókkal, nyereményjátékokkal készülünk! Tarts velünk 2019-ben is! 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Elasztikus térd- és bokatámasz
2 590 Ft-tól
Akár -28%
2 190 Ft-tól

Gyakran fáj a térded, a lábfejed? A fájdalom megnehezíti mindennapi tevékenységeid elvégzését? Használd az Elasztikus térd- és bokatámaszt és nyerd vissza a fájdalommentes mozgás szabadságát! 3D kialakításának köszönhetően tökéletes támaszt biztosít, emellett extra ké...

ComfyBra Melltartó
4 690 Ft
-36%
2 990 Ft

A kényelmetlen, bevágó, szorító vagy éppen lötyögő melltartók ideje végérvényesen lejárt! Megérkezett a ComfyBra Melltartó, ami minden nő álma! Extra kényelmes viselet, tökéletesen illeszkedik a testhez, megfelelő támaszt biztosít és még idegesítő kapcsok és kényelmetlen m...

Cipzáros kompressziós zokni
2 790 Ft-tól

Bevizesedő, feldagadó lábak? Állandó fájdalmakkal élsz együtt? Használd a Cipzáros kompressziós zoknit és ints örök búcsút a kínzó fájdalomnak!  A zokni használata segít a vérkeringés javításában, a vízfelhalmozódás és a lábdagadás megelőzésében és kezelésében. A kompr...

Hűthető sörcsapoló gömb
10 790 Ft
-9%
9 790 Ft

Ez a praktikus kivitelezésű hűthető sörcsapoló gömb nem hiányozhat a legszórakoztatóbb bulikról és ünnepségekről! Ideális italok felszolgálására és hűtésére, mivel tartozéka egy jeget tartalmazó zárt rekesz, amely hűti az italokat anélkül, hogy a jég beleolvadna a hűteni...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp